Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

1.6.Забезпечення кількості і якості товарів

Дізнаємось

Внаслідок вивчення теми здобувачі освіти
повинні знати:
• фактори, що формують та зберігають якість товарів
• умови зберігання непродовольчих товарів
• фізичні, хімічні, біохімічні і мікробіологічні процеси в товарах

Навчимось

повинні вміти:
• визначати відповідність умов зберігання товарів
• розробляти ефективні заходи щодо догляду за товарами
• вирішувати торговельно-комерційні ситуації з питань теми

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1 семінарські заняття
1
2
3
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7