Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання видів, термічного стану м’яса. Ознайомлення з порядком відбору середнього зразку, органолептична оцінка якості м’яса тварин птиці, відповідно вимогам стандарту.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60