Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 2.6 "Особливості складання меню та картки напоїв. Види меню, порядок розташування страв"

Дізнаємось

1. Етапи складання меню
2. Порядок розташування страв у меню
3. Види меню
4. Порядок складання винної карти

Навчимось

1.Застосовувати навички при складанні меню
2.Застосовувати навички при складанні карти напоїв
3.Застосовувати навички при складанні карти вин

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25