Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 2.1 "Організація праці в залі, на роздавальні, в буфеті"

Дізнаємось

1.Як організувати працю в ЗРГ.
2.Характеристику оснащення універсальної роздавальні .
3.Характеристику спеціалізованої (багатосекційній) роздавальні.
4.Види буфетів, різницю між ними.

Навчимось

• Приймати та оформлювати замовлення на основні страви та буфетну продукцію
• Організовувати роботу мийного відділення.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25