Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 3.10 "Спеціальні форми обслуговування: фуршет; банкет-коктейль; весільний банкет; банкет-чай; шведський стіл."

Дізнаємось

1. Правила складання меню банкету
2. Особливості сервірування святкових столів
3. Особливості обслуговування банкетів різних форм

Навчимось

1. Застосовувати навички при складанні меню банкету
2. Володіти навичками сервірування святкових столів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25