Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 3.8 "Організація банкету за столом із повним обслуговуванням офіціантами. Підготовка до проведення банкету в ресторанах."

Дізнаємось

1. Правила організації та проведення банкетів за столом з повним обслуговуванням офіціантами.
2. Правила організації та проведення банкетів за столом з частковим обслуговуванням офіціантами.

Навчимось

1.Здійснювати організацію та проведення банкетів за столом з повним та частковим обслуговуванням офіціантами.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25