Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж №1.2 "Ознайомлення з режимом роботи підприємств ресторанного господарства, структурою виробництва та зв’язок між ними. Ознайомлення з торгівельними приміщеннями ресторанного господарства (вестибюлю, аванзал, буфет, бар)"

Дізнаємось

Режими роботи підприємств ресторанного господарства, правила внутрішнього розпорядку, характеристику торгівельних приміщень ресторанного господарства, характеристику виробничих приміщеннь ресторанного господарства, види буфетів та різницю між ними.

Навчимось

Розуміти організацію роботи підприємства ресторанного господарства, складських та торгівельних приміщень ресторанного господарства, взаємозв’язок між приміщеннями; правила внутрішнього розпорядку.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25