Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 3.5 "Особливості та правила подачі: солодких страв; страв із фруктів; гарячих солодких страв."

Дізнаємось

1. Правила подачі десертів різними способами
2. Правила користування допоміжними приладами

Навчимось

1. Застосувати навички при подачі десертів різними способами
2. Користуватись допоміжними приладами

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25