Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 3.4 "Особливості та правила подачі перших та других страв: рибних; м’ясних;овочевих та інших."

Дізнаємось

1. Правила підбору посуду для подачі других страв,
2. Способи подачі страв

Навчимось

1. Застосувати навички при підборі посуду для подачі других страв,
2. Володіти прийомами подачі страв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25