Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 3.3 "Особливості та правила подачі холодних страв та закусок. Розташування страв на столі"

Дізнаємось

1. Правила підбору посуду для подачі холодних страв та закусок
2. Правила подачі страв в індивідуальному або багатопорційному посуді
3. Правила розміщення страв на столі

Навчимось

1. Підбирати посуду для подачі холодних страв та закусок
2. Подавати страви в індивідуальному або багатопорційному посуді
3. Правилам розміщення страв на столі

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25