Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 3.2 "Обслуговування відвідувачів вино-горілчаними напоями. Особливості подачі до столу. Обов’язки сомельє."

Дізнаємось

1. Характеристику вино-горілчаних напоїв
2. Методи обслуговування відвідувачів згідно з замовленням
3. Які правила рекомендації з вибору вина відвідувачам
4. Як вільно володіти асортиментом та характеристикою винних напоїв

Навчимось

1. Давати характеристику вино-горілчаних напоїв
2. Методам обслуговування відвідувачів згідно з замовленням
3. Правилам рекомендації з вибору вина відвідувачам
4. Вільному володінню асортиментом та характеристикою винних напоїв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25