Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 3.1 "Зустріч та розташування гостей. Приймання замовлення. Сервування столу згідно з замовленням. Робота офіціанта з меню. Рекомендація страв та напоїв"

Дізнаємось

1.Правила при зустрічі та розміщенні гостей за столом,
2. Правила приймання замовлення та виконання сервування столу згідно з замовленням,
3. Як досконало володіти асортиментом страв та напоїв,
4. Як правильно давати характеристику стравам, рекомендувати напої до страв

Навчимось

1.Правилам зустрічі та розміщенні гостей за столом,
2. Правилам приймання замовлення та виконання сервування столу згідно з замовленням,
3. Досконало володіти асортиментом страв та напоїв,
4. Правильно давати характеристику стравам, рекомендувати напої до страв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25