Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 2.9 "Обслуговування банкетів із повним обслуговуванням. Обслуговування банкетів із частковим обслуговуванням"

Дізнаємось

1. Класифікацію банкетів і прийомів
2. Організацію банкети за столом з повним обслуговуванням офіціантами
3. Організацію банкети за столом з частковим обслуговуванням

Навчимось

1. Здійснювати та організовувати банкети за столом з повним та частковим обслуговуванням.
2. Посадовим обов'язкам працівників залу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25