Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 1.1 «Характеристика ресторанного господарства. Техніка безпеки та санітарні умови»

Дізнаємось

1.Правила техніки безпеки при проходженні практики у НВМ та на підприємствах ЗРГ.
2.Класифікацію ЗРГ, їх відмінні особливості.
3.Правила з техніки безпеки в ЗРГ, оформлення інструктажів з техніки безпеки.
4.Правила виробничої санітарії та гігієни. Заходи, які проводяться по профілактиці травматизму.
5.Методи створення електробезпеки та протипожежної безпеки в ЗРГ, відповідальні особи.
6. Схеми евакуації, їх характеристику.

Навчимось

Розуміти класифікацію підприємств ресторанного господарства, правила техніки безпеки; психологію взаємовідносин між працівником ресторану та відвідувачами.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25