Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація обслуговування споживачів у барі.

Дізнаємось

- зустріч відвідувачів та порядок приймання замовлення.
- виконання замовлення.
- основні правила приготування та оформлення напоїв.
- гарнірування напоїв та їх подавання.
- техніку наливання основних напоїв

Навчимось

обслуговувати гостей у барі

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
6 семінарські заняття
1
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15