Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Вимоги до обслуговуючого персоналу. Кваліфікаційні обов’язки бармена, бариста, офіціанта, сомельє.

Дізнаємось

- кваліфікаційні обов’язки бармена, бариста, офіціанта, сомельє.
- правила особистої гігієни бармена.
- охорону праці в барі.

Навчимось

- як укомплектувати штат працівників бару
- складати посадові інструкції робітникам бару

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
6 семінарські заняття
1
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15