Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Коротка характеристика основ для виготовлення змішаних напоїв. Вина.

Дізнаємось

коротку характеристику вин, шампанського, горілки, коньяку, бренді, джину, ром, віскі. лікерів, настоянок, наливок, різновиди пива.

Навчимось

розрізняти види: вин, шампанського, горілки, коньяку, бренді, джину, ром, віскі. лікерів, настоянок, наливок, пива.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
6 семінарські заняття
1
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15