Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Складання калькуляції на продукцію власного виробництва.

Дізнаємось

нормативно-правові документи, які визначають цінову політику в Україні, порядок формування ціни, її склад і структуру.

Навчимось

визначати організацію облікової політики на підприємстві ресторанного господарства. Вибір форми бухгалтерського обліку

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12