Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Порядок ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Калькулювання цін реалізації на готову продукцію

Дізнаємось

Порядок ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Калькулювання цін реалізації на готову продукцію
Поняття та функції ціни. Формування ціни ,її склад і структура. Порядок визначення роздрібних цін на продукцію і товари в ПРГ.
Збірник рецептур страв і кулінарних виробів. Калькулювання цін реалізації на готову продукцію.

Навчимось

Порядок ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Калькулювання цін реалізації на готову продукцію
Поняття та функції ціни. Формування ціни ,її склад і структура. Порядок визначення роздрібних цін на продукцію і товари в ПРГ.
Збірник рецептур страв і кулінарних виробів. Калькулювання цін реалізації на готову продукцію.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12