Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ПР 6 Планування запасів та надходження сировини і товарів на підприємствах ресторанного господарства

Дізнаємось

визначати ефективність використання матеріальних ресурсів, розраховувати норми витрат матеріальних ресурсів та виробничих запасів

Навчимось

визначати ефективність використання матеріальних ресурсів, розраховувати норми витрат матеріальних ресурсів та виробничих запасів

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20