Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Основні види столового посуду та наборів, столової білизни, норми оснащення

Дізнаємось

Правила обліку столового посуду в ЗРГ

Навчимось

Розрізняти види столового посуду, наборів, білизни, давати їм характеристику; підбирати посуд, набори, інвентар для різних видів сервірування; складати акти на списання бою, лому, нестачу посуду, наборів, білизни; дотримуватись техніки безпеки при використанні столового посуду, наборів, білизни, інвентарю.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9