Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Торговельні приміщення закладів ресторанного господарства, їх характеристика. Оснащення торговими меблями.

Дізнаємось

• види торгівельних та допоміжних приміщень, їх розташування, обладнання. санітарні вимоги до мікроклімату торгівельних приміщень.
• основні принципи в побудові інтер’єра сучасного ресторану.
• склад торгових приміщень та їх взаємозв'язок, додержуватись санітарних вимог, підбирати обладнання, посуд для ресторанів, кафе, барів.
• види інтер'єрів закладів ресторанного господарства згідно тематичного спрямування та площі залів.

Навчимось

відрізняти обладнання торгових, банкетних залів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9