Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ТЕМА 1. БУХГАЛТЕРСКИЙ ОБЛІК У ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА

Дізнаємось

що таке бухгалтерський облік, його поняття, сутність, види та значення у діяльності підприємства, зокрема готельного;

які існують вимірники бухгалтерського обліку (натуральні, трудові, грошові);

хто є суб’єктами (бухгалтер, керівник, працівники) і що виступає об’єктами обліку (активи, капітал, зобов’язання, господарські процеси);

які методичні прийоми (методи) використовуються в бухгалтерському обліку: документація, інвентаризація, оцінка, калькулювання, рахунки, подвійний запис, баланс і звітність;

яка нормативна база регулює бухгалтерський облік у готелях (Закон України «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні», П(С)БО, накази Мінфіну тощо);

які існують основні вимоги та принципи організації бухгалтерського обліку в Україні (повне висвітлення, автономність, послідовність, обачність, превалювання сутності над формою, безперервність, нарахування);

що таке первинні документи, які є обов’язкові реквізити та класифікація документів за призначенням, змістом і способом оформлення.

Навчимось

розрізняти види бухгалтерського обліку (фінансовий, управлінський, податковий);

визначати об’єкти обліку у діяльності готельного підприємства;

застосовувати методи бухгалтерського обліку для відображення господарських операцій;

правильно оформлювати первинні документи з урахуванням обов’язкових реквізитів;

аналізувати роль бухгалтерського обліку у забезпеченні ефективної діяльності готелю.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60