Довідка
Loading...

Основні засади готельної справи: модуль № 5 - Організація та технологія обслуговування в ЗРГ

Критерії оцінювання
87.33%
Тема
4 лекції
1
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
2
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
3
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
4
5
6
7
8
4 семінарські заняття
1
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6